MARC SERRA

Joan d'Àustria, 116, 2-1
08018 Barcelona
T. +34 677 276 912
marc(at)marcserra.net
Crèdits

SLOW EMOTIONS

A partir de la cessió de la càmera Casio Exilim FS-10 a Carlitos y Patricia es conceptualitza un projecte sobre una de les prestacions més rellevants d'aquesta càmera, la possibilitat de grabar en alta velocitat generant pel·lícules slowmotion.

 

El leitmotiv del projecte radica en captar a través d’una visió slow motion emocions que trascorren dins o fora de la Casa de Carlitos y Patricia, sempre que hagin estat rodades o protagonitzades per algun dels integrants/col·laboradors de La Casa. Un projecte que esdevé una revelació emotiva a través d’una òptica tecnològica; un descubrimient d’allò sensible a partir de situacions que en la vida a velocitat “normal” passen a vegades com a subliminals i en les que, gràcies a la càmara lenta, podem apreciar la poètica de la que sempre varen estar constituides.

 

El slow motion ens aporta una visió sequenciada d’una acció, desvelant toda una retòrica emotiva invisible a ull nu. Així doncs les slow-(e)motions ens relaten a través d’un discurs (e)lectrònic emocions a down tempo, valiums audiovisuals per a una "realitat" que viu sense remei a un ritme de constant ansietat.

 

 

Concepte: Marc Serra en col·laboració amb Carlitos y Patricia.

www.carlitosypatricia.com

www.slow-emotions.com